Yrityksemme: 

Yrityksemme sijaitsee Forssassa, joka on mukava ja rauhallinen pikkukaupunki eteläisessä Suomessa. Lahjamaa on 100 % suomalainen yritys Forssassa, perustettu elokuussa 2008. Tällä hetkellä meillä on yli 350 vähittäismyyntipaikkaa Suomessa. Me tarjoamme eri materiaaleista valmistettuja, juuri Sinun päivääsi ja tyyliisi sopivia, koruja aina näyttävän juhlavista arkisen rauhallisiin. Toivomme, että Lahjamaa korut kaunistavat jokapäiväistä elämääsi sekä arkena että juhlassa.

My Life, My Style:  
Ihminen on jo aikojen alusta halunnut koristautua käyttäen koruja. Monille alkuperäiskansoille, jotka edelleenkin elävät hyvin sopusoinnussa ympäristön ja luonnon kanssa, perinteiset korut ovat yhä tärkeä kulttuuritradition osa. Juhlissa käytettävät korut poikkeavat arkipäivän koruista.
Erilaisten korujen käyttö erilaisissa tilanteissa on periytynyt nykypäivän elämäämme ja tyyliimme: My Life, My Style.
 
Suomalainen yritys
Lahjamaa on 100% kotimaisessa omistuksessa oleva yritys. Meillä on oma maahantuonti ja haemme pääosin tuotteemme itse suoraan valmistajilta, joten pystymme valvomaan tuotteidemme ympäristö- ja tuotanto-olosuhteita.

Tue Suomen kansantaloutta
Hankkimalla Lahjamaa tuotteita tuet suomalaista yritystoimintaa, eikä siis tuotteesta saatu maksu valu maamme ulkopuolelle, kuten tapahtuu useimmilla accessories-alan yrityksillä.
 
Valmistettu Suomessa – Saana puukorut
Saana puukorut suunnittelemme ja valmistamme itse Forssassa.  Puukorujemme kotimaisuudesta kertoo Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Useita muitakin tuotteita muokkaamme itse suomalaiseen tyyliin sopiviksi.
 
Käytä korujasi oikein
Pidä korusi aina kuivana. Poista korusi aina ennen pesua. Anna ihosi kuivua vedestä ja muista aineista (hajuvedet, erilaiset voiteet ja hiussuihkeet) ennen korujen asettelua.
 
Säilytä korujasi oikein
Säilytä korusi aina suoralta auringonvalolta suojassa. Monet korut säilyvät paremmin, kun pakkaat ne säilytyksen ajaksi tiiviisti suljettavaan pussiin ja laitat pussin valolta suojattuun paikkaan, esim korurasiaan.
 
Hiuskukkien hoito
Jos hiuskukkasi säilytyksessä tai käytössä rypistyy, saat kukkasi uudelleen eloon pitämällä sitä muutaman sekunnin vesihöyryssä.
 
Tuoteturvallisuus
Noudatamme EU:n eri tuotteillemme asettamia vaatimuksia.  Kaikki tuotteemme ovat mm. nikkelittömiä.  Accessories tuotteemme eivät sovellu alle 3-vuotiaille, tuotteet sisältävät pieniä osia.
 
Allergia 
Mikäli sinulla on todettu nikkeli- tai muu metalliallergia, emme suosittele Lahjamaan tai minkään muunkaan koruvalmistajan metallikorun käyttöä. Mikä tahansa metalliärsytys voi pahentaa allergiaa vuosien kuluessa. Esimerkiksi puu- ja akryylikoruista löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja metallin tilalle.
 
Tuotetietoja
Asustekukissamme käytämme vain talouslintujen höyheniä. Höyhenet ovat suurimmaksi osaksi kanoista ja ankoista, eikä niitä oteta elävistä linnuista.
Aidot luonnonhelmet ovat viljeltyjä makeanveden helmiä, joten ne eivät tuhoa luonnon simpukkakantoja.
Puukoruissa materiaalina on talouspuulajit, kuten koivu, mänty, kookospalmu tai hedelmäpuut.
 
Vaihto-oikeus
Vaihto-oikeus ei koske hygienituotteita.
 
Lahjamaa Forssa on Hämeen suurin
Lahjamaan kotipaikka on Forssa ja sieltä löytyy myös Hämeen alueen Suurin accessories-tuotteiden erikoismyymälä.  Forssan myymälän yhteydessä on myös tukku/keskusvarastomme.
 
Verkkokauppa
Osa tuotteistamme on myynnissä myös Lahjamaan Verkkokaupassa, www.lahjamaa.fi Valikoimassamme on paljon tuotteita, joita meillä on myynnissä vain pieni rajoitettu erä ja nämä tuotteet löydän parhaiten Forssan myymälästä osoitteesta Yhtiönkatu 1, 30100 Forssa.

 

Ilmoitus asiakkaille

Lahjamaa
Vaskenvalajantie 4
30100 Forssa
 
Asiakaspalvelu:
asiakaspalvelu@lahjamaa.fi
(Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin 1-4 arkipäivän kuluessa.)