Yrityksemme: 
Yrityksemme sijaitsee Forssassa, joka on mukava ja rauhallinen pikkukaupunki eteläisessä Suomessa.
Lahjamaa on 100% suomalainen perheyritys, joka on perustettu Forssassa vuonna 2008.
 
Kiitos, että valitsitte meidät ja asioitte kanssamme! Kaikki verot ja voitot jäävät Suomeen suomalaisten perheiden, yhteiskunnan sekä koko Suomen hyväksi.

Tällä hetkellä meillä on 5 pysyvää myymälää: Lahjamaa Redi Helsinki, Lahjamaa Forum Helsinki, Lahjamaa Willa Hyvinkää, Lahjamaa Mylly Raisio ja Lahjamaa Forssan Kutomo.

Yrityksen arvot
Yrityksemme arvoihin kuuluu tasa-arvon tukeminen. Uskomme, että jokaisella ihmisellä on oikeus tulla kohdelluksi yhdenvertaisesti riippumatta taustastaan, sukupuolestaan, uskonnostaan tai muista henkilökohtaisista ominaisuuksistaan. Edistämme monimuotoisuutta ja syrjimättömyyttä kaikissa toiminnoissamme ja työympäristössämme.
Tasa-arvo on meille sydämen asia. Pyrimme varmistamaan, että kaikilla työntekijöillämme on yhtäläiset mahdollisuudet kehittää taitojaan ja edetä urallaan. Arvostamme jokaisen yksilön ainutlaatuisia vahvuuksia ja panosta.
Sitoumuksemme tasa-arvoon näkyy myös asiakaspalvelussamme. Kohtelemme kaikkia asiakkaitamme reilusti ja kunnioittavasti, ja teemme parhaamme varmistaaksemme, että palvelumme ovat saavutettavissa kaikille.
Yhdessä voimme luoda oikeudenmukaisemman ja tasa-arvoisemman yhteiskunnan, jossa jokainen tuntee olonsa arvostetuksi ja hyväksytyksi.

Suomalainen yritys
Lahjamaa on 100% kotimaisessa omistuksessa oleva yritys. Meillä on oma maahantuonti ja haemme pääosin tuotteemme itse suoraan valmistajilta, joten pystymme valvomaan tuotteidemme ympäristö- ja tuotanto-olosuhteita.

Tue Suomen kansantaloutta
Hankkimalla Lahjamaa tuotteita tuet suomalaista yritystoimintaa, eikä siis tuotteesta saatu maksu valu maamme ulkopuolelle, kuten tapahtuu useimmilla accessories-alan yrityksillä.
 
Valmistettu Suomessa – Saana puukorut
Saana puukorut suunnittelemme ja valmistamme itse Forssassa.  Puukorujemme kotimaisuudesta kertoo Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Useita muitakin tuotteita muokkaamme itse suomalaiseen tyyliin sopiviksi.
 
Tuoteturvallisuus
Noudatamme EU:n eri tuotteillemme asettamia vaatimuksia.  Kaikki tuotteemme ovat mm. nikkelittömiä.  Accessories tuotteemme eivät sovellu alle 3-vuotiaille, tuotteet sisältävät pieniä osia.
 
Allergia 
Mikäli sinulla on todettu nikkeli- tai muu metalliallergia, emme suosittele Lahjamaan tai minkään muunkaan koruvalmistajan metallikorun käyttöä. Mikä tahansa metalliärsytys voi pahentaa allergiaa vuosien kuluessa. Esimerkiksi puu- ja akryylikoruista löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja metallin tilalle.
 
Tuotetietoja
Asustekukissamme käytämme vain talouslintujen höyheniä. Höyhenet ovat suurimmaksi osaksi kanoista ja ankoista, eikä niitä oteta elävistä linnuista.
Aidot luonnonhelmet ovat viljeltyjä makeanveden helmiä, joten ne eivät tuhoa luonnon simpukkakantoja.
Puukoruissa materiaalina on talouspuulajit, kuten koivu, mänty, kookospalmu tai hedelmäpuut.
 
Lahjamaa Forssa 

Lahjamaan kotipaikka on Forssa ja Forssan myymälän yhteydessä on myös tukku/keskusvarastomme.

Asiakaspalvelu:

asiakaspalvelu@lahjamaa.fi
(Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin 1-4 arkipäivän kuluessa.)

Lahjamaa Somessa: Facebook | Instagram | Tiktok | YouTube
Tietosuoja | Toimitusehdot | Lahjamaa B2B | Ota yhteyttä | Verkkokauppa