Haluatko kanssamme yhteistyöhön? Lahjamaa on luotettava muodikkaiden ja laadukkaiden arki- ja juhlakorujen sekä asustekorujen tuottaja, maahantuoja ja tukkumyyjä. Valikoimaamme kuuluu myös erilaiset huivit ja laukut arkeen sekä iltajuhlaan.

Yli 4000 erilaisen korun valikoimasta löydät liikkeellesi sopivat korut sekä arkeen sekä juhlaan. Kaikki tuotteitamme ei ole nettikaupassa, niistä mallit löytyvät kuitenkin edustajamme esittelylaukuista. Eniten verkkokauppaamme laittamattomia tuotteita on hiuskoruissa, joissa mallit ja värit vaihtuvat nopeasti. Esimerkiksi hiuspantoja meillä on kymmeniä erilaisia malleja ja värejä.

Yhteistyö-yrityksiä on tällä hetkellä ympäri Suomea ja laajennamme verkostoamme jatkuvasti. Etsimme uusiksi tuotteidemme myyntipaikoiksi tasokkaita kemikalioliikkeitä, kauneuskeskuksia, parturi-kampaamoja, asusteliikkeitä, kylpylöitä, lahjatavaraliikkeitä jne.

Valitsemalla Lahjamaan muotituotteet myyntiin saat helposti laajennettua yrityksesi tuotevalikoimaa. Asiakkaat oppivat nopeasti hakemaan persoonallisia ja laadukkaita Lahjamaa tuotteita liikkeestäsi. Muista myyjistä helposti erottuvat tuotetaustamme sekä persoonalliset tuotteet jäävät asiakkaittesi mieleen.

Helpoin tapa liittyä verkostoomme on ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@lahjamaa.fi Saatuamme yrityksesi Y-tunnuksen, lähetämme paluuviestissä salasanan ja käyttäjätunnuksen verkkokauppaamme, joilla voit ostaa tuotteita edullisilla tukkuhinoillamme. Jos haluat edustajamme paikan päälle esittelemään tuotevalikoimaamme, mainitse siitä viestissäsi, niin otamme pikaisesti yhteyttä ja pääsemme sopimaan esittelyajankohdan.

[wwp_registration_form]