Robotime-tuotteet ovat korkealuokkaisia puisia ja paperisia rakennussarjoja, joita on monta eri vaikeusastetta ja tyyliä. Niistä löytyy sopiva, kiinnostava koottava niin lapsille kuin aikuisille, ikään ja sukupuoleen katsomatta – kokoaminen on myös mukavaa perheen yhteistä puuhaa!

Tuotteet on jaettu kolmeen pääsarjaan:

  • Rokr: aikuisille ja nuorille; näyttäviä, toiminnallisia koottavia, kuten marmorikuularadat, filmiprojektori, juna, auto, ilmalaiva ja erilaiset kellot. Rakennussarjat koostuvat laserilla tarkkuusleikatuista puuosista, kokoamiseen ei tarvita liimaa, ja ne toimivat ilman paristoja.
  • Rolife: aikuisille ja nuorille; rentouttavaa askartelua ja mukavia sisustustuotteita, kuten kasvihuone, nukkekoti, kirjakauppa, ompelimo, Eiffel-torni ja erilaiset soittorasiat.
  • Robud: lapsille; helpompia koottavia, jotka innostavat lasta käden ja silmän yhteispeliin hauskalla tavalla, kuten liikkuvia dinosauruksia, autoja ja hyönteisiä sekä palapelejä.

Tällä hetkellä Robotime-tuotteita myydään yli 40 maassa yli 4 500 myymälässä.

Oletko kiinnostunut Robotime-tuotteista? Haluatko kasvattaa myyntiäsi? Katso esittelyvideo ja ota meihin yhteyttä!    info@lahjamaa.fi

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne tuotteista sekä muusta markkinointiin liittyvästä, kuten teille parhaiten sopivasta logistiikasta ja aftersales-palveluista.

Tulemme mielellämme esittelemään Robotime-tuotteita sekä tuotteisiin liittyvää valmista markkinointimateriaalia, kuten myymäläpromootioon tarkoitettuja showcase-vitriinejä, esitteitä ja promootiovideoita.

Myyntipakkaukset ovat kirjamaisia, selkeitä paketteja jotka on helppo laittaa myymälässä esille.

Showcase-vitriineillä saat heti asiakkaille näkyviin minkälaisia mallit ovat valmiina ja miten ne on koottu sekä mekaanisisssa malleissa myös mallin toimivuus on hauska ja näyttävä yksityiskohta joka saa asiakkaat pysähtymään juuri sinun myymäläsi kohdalle.

Robotime Suomi (GreenWhale Oy) on kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva tukkukauppa ja jälleenmyyjä.

Myymme tuotteita suoraan kuluttajille kahdessa pysyvässä Greenwhale-myymälässä Forssassa ja kauppakeskus Myllyssä Raisiossa sekä jouluisin Lahjamaa Pop Up-myymälöissä Etelä-Suomen kauppakeskuksissa.

Tukkumyynnin toimitilat ja tukkuvarasto ovat Forssassa.

Robotime tuotteita ei ole myynnissä Baltiassa tai Skandinaviassa muilta toimittajilla.

Robotime Europe 2021 Catalogue https://issuu.com/lahjamaa/docs/robotime_2021